30 juni 2019 - Parkfeesten Sterrebeek

Naar jaarlijkse traditie is het kasteel 1 dag per jaar vrij toegankelijk voor het publiek.


Beleggen in wijn? Let op voor oplichters!

We vernamen van de controle-autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA) dat ze recentelijk door vele consumenten werden geïnformeerd over benadering door bedrijven die beleggingen in wijn aanbieden.


Wetgeving in beweging: E-bike en voortbewegingstoestellen

Moet voor een elektrische fiets of een voortbewegingstoestel een (motorrijtuig)verzekering worden afgesloten? De nieuwe wetgeving (staatsblad van 22/05/2019) schept hierover alvast enige duidelijkheid.


Athora Belgium nieuwe naam voor Generali vanaf 31/5/2019

De Athora Group nam begin dit jaar de activiteiten van Generali Belgium over. Dit betekent dat ook de naam verandert, verder bouwend op de meer dan 100 jaar ervaring van Generali in België.


Vanaf najaar nieuwe wet toegankelijker Rechtsbijstandsverzekering in voege

De nieuwe stap m.b.t. toegankelijker maken van de rechtsbijstandsverzekering is gezet. Vanaf september 2019 treedt de nieuwe wet in voege.


Gratis vakantiecheck-up voor caravans en motorhomes 27/04/2019

Autokeuringscentra en kampeervereniging Pasar willen ook dit jaar mogelijkheid bieden je vakantievoertuig vrijblijvend te laten controleren voor een veilige(r) reis.


Baloise neemt Fidea over

Door de overname van Fidea versterkt Baloise Insurance haar marktpositie in België. Baloise is een solide verzekeringsmaatschappij met Zwitserse roots.


Nieuwe look betalingsuitnodiging

We pasten de lay-out van onze vervaldagberichten aan.


Wijziging procedure invoer voertuigen - elektronisch vignet afgeleverd door douane

bij de invoer van een buitenlands voertuig wordt vanaf heden door de douane enkel een elektronisch signaal 'e-705' afgeleverd, en niet langer een zelfklevend vignet.


zelf langsgaan bij DIV - altijd (en overal) alleen op afspraak


Site by Ramdesign